INSPIRACJE / Przepisy / 3 czerwca 2016

Pasta z soczewicy

Zobacz przepis na pyszną pastę z soczewicy.

Składniki:

  • zielona soczewica
  • zielone oliwki
  • łyżka oliwy z oliwek
  • oregano
  • ząbek czosnku
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Soczewicę ugotować i zblendować z przyprawami i oliwą, dodać pokrojone oliwki.

Treść niniejszych artykułów ma charakter wyłącznie informacyjny. Nie zastępuje konsultacji z lekarzem i nie może być podstawą do stosowania jakichkolwiek środków farmaceutycznych ani form terapii. Wszelkie decyzje w ww. kwestiach należą do lekarza prowadzącego leczenie. Portal ani osoby współpracujące nie ponoszą jakiejkolwiek odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w portalu.

Zadzwoń i umów się na wizytę!

Franciszkańska 104/112 lok. 103
Łódź

501 266 905
| kontakt@poradniakuzniazdrowia.pl